Conference League

Με τα γνωστά προβλήματα η αποστολή του ΠΑΟΚ για Μπεϊτάρ

Με τις τρεις δεδομένες απουσίες ανακοινώθηκε το βράδυ της Τετάρτης η αποστολή του ΠΑΟΚ για το πρώτο ματς με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference league.

Με την τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ το απόγευμα της Τετάρτης στη Νέα Μεσημβρία, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του «δικεφάλου» ενόψει του πρώτου ματς με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ την Πέμπτη για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo και, στη συνέχεια, προγραμμάτισε δουλειά στις στατικές φάσεις και στον τομέα της τακτικής.

O Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Ζόαν Σάστρε, ο οποίος συνέχισε με ατομικό, όπως και των τιμωρημένων Ντόουγκλας Αουγκούστο κι Αντρέ Βιεϊρίνια.

Έτσι, ανακοίνωσε αποστολή 23 ατόμων, την οποία αποτελούν οι: Ζ. Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Λύρατζης, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Γιαξής, Μουργκ, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Α. Ζίβκοβιτς, Βρακάς, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x